Ett unikt boende i centrala öregrund

Långgården 

Vi förmedlar ett vackert boende i en varsamt renoverad 1700-talsgård i centrala Öregrund till dig som önskar en unik vistelse med närhet till hamnen och dess restauranger. Gården har tidigare varit stadskällare, hotell och kaptensbostad. I det gamla fähuset finns det numera en mysig svit med dubbelsäng och stort badrum. Brygghuset har ett litet kök, badrum samt sovloft. I huvudbyggnaden finns en lägenhet med två sovrum, kök, sal och badrum.  Samtliga boenden har utgång till vår fina innergård.  Boendet är inte handikappanpassat. Åldersgräns 25 år.

Kontakta Epokgården om du är intresserad av att bo här!

Minsta vistelse är 3 dagar.

Brygghuset

I det mysiga timrade gårdshuset har du eget badrum, litet kök och matplats på bottenvåningen och ett sovloft på övervåningen. För 2 personer.

Lägenheten

I huvudhuset finns ett unikt boende med fullt utrustat kök, badrum, två sovrum och en härlig sal. I sovrummen finns dubbelsäng på 160 cm samt 140 cm. Passar 2-4 personer.

Sviten

I det gamla fähuset finns nu ett stort mysigt sovrum öppet till nock och ett härligt badrum. Direkt utgång till innergården. Dubbelsäng på 180 cm. För 2 personer.