FÖRETAGSKUND

Som företagskund hos oss på Epokgården kan du boka både korttids -och långtidsboende, i studio eller lägenhet med egen ingång, wc, dusch, TV och fullt utrustat kök med självhushåll. Eller på vandrarhemsavdelningen med enkel, tvåbädds eller dubbelrum med gemensam wc, dusch, TV och fullt utrustat kök med självhushåll. Det finns även en konferens och möteslokal för upp till 25 personer.

Alla studios, lägenheter och rum har skrivbord, eluttag för laptop och mobil samt gratis WIFI. Vi kan ordna fika, mat och aktiviteter. Här får du en vistelse i unik miljö och med personligt bemötande.

Välkommen till oss med dina önskemål för offert.


LOGI & MAT

Alla studios, lägenheter och rum har skrivbord & gratis WIFI. Vi kan ordna fika, catering eller hjälpa till med restaurangbokningar. Här får du en vistelse i unik miljö och med personligt bemötande.

KONFERENS & MÖTEN

Vi anordnar konferenser för upp till 20 personer för heldag, halvdag, flera dagar. Logi samt förtäring såsom tex förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag, afternoon tea kan bokas. Vår konferenslokal är mysigt inredd i marin stil och det finns whiteboard, block, pennor, stor TV att koppla upp dator mot. Ej tillgänglighetsanpassad då det är en trapp upp till lokalen.

TEAMBUILDING & AKTIVITETER

Vi kan arrangera olika aktiviteter såsom paddling med SUP eller Kajak, guidade fisketurer, historiska stadsvandringar och utflykter. Eller varför inte gå en runda på Öregrunds Golfklubb, Spela Tennis eller boka Boulebanor inomhus. Berätta om era önskemål så hjälper vi till att skräddarsy er vistelse.